Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Virtuális Színház – A Pál utcai fiúk – Molnár Ferenc regénye nyomán

május 19. 19:00 - 21:00

Virtuális Színház – A Pál utcai fiúk – Molnár Ferenc regénye nyomán

Nem hagyjuk a várost kultúra nélkül!

Hozzuk ki a legjobbat ebből az átmeneti időszakból, ezért életre keltettük a “Virtuális Színházat”, ahol korábbi előadásainkat élvezhetik. Minden kedden Virtuális Színház és pénteken, pedig Bartók Szonáta műsorunkat tekinthetik meg 19 órakor és nézhetik vissza később az online facebook, youtube és twitch csatornánkon.

Jó szórakozást kívánunk, kérjük osszák meg, hogy minél többen tudják élvezni a kulturális muníciót!

A darab létrejöttében közreműködött Kalácska Gábor díszlet- és jelmeztervező, kiváló dunaújvárosi képzőművész, Balogh Zoltán zeneszerző, Tóth Boglárka színpadi mozgásért felelős munkatárs, aki a Dunaújvárosi Bartók Táncszínház társulati tagja is. Az ő összehangolt munkájuknak köszönhetően egy remek két felvonásos darabot láthat a nagyérdemű.
Az előadás gyerekszereplői az országosan is ismert és elismert dunaújvárosi diákszínjátszók közül kerültek ki, akik a nyári színészválogatás eredményeképpen most először találkozhattak igazi színházi munkával és körülményekkel. A felnőtt szerepeket a Bartók Kamaraszínház társulati tagjai játsszák: Jakab Csaba Rácz tanár úr szerepét, Baksay Erika Nemecsek anyukáját, Farkas Erik Csetneky úr, Horváth István pedig Janó karakterét alakítja.

Részletek

Dátum:
május 19
Időpont:
19:00 - 21:00
Bezárás