Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Virtuális Színház – Kuplékirály

március 24. 19:00 - 21:00

 

Virtuális Színház – Kuplékirály

Nem hagyjuk a várost kultúra nélkül!

Hozzuk ki a legjobbat ebből az átmeneti időszakból, ezért életre keltettük a “Virtuális Színházat”, ahol korábbi előadásainkat élvezhetik.

Március 24-én 19 órakor KUPLÉKIRÁLY AVAGY VENCEL, MIKOR VEENDSZ EL? Énekes bohóság Weiner István kupléira egy részben. Mélyen tisztelt és nagyérdemű, házas és házatlan, ifjú és örökifjú közönségünk! Összetrom-trom-trom-trom-trombitálunk boldog-boldogtalant erre a békebeli kabaréra, ahol Weiner István örökbecsű kupléiból mindenki megtalálja majd a kedvencét!

Online csatornánk: https://www.twitch.tv/bartokszinhaz

Jó szórakozást kívánunk, kérjük osszák meg, hogy minél többen tudják élvezni a kulturális muníciót!

Győrei Zsolt – Schlachtovszky Csaba
KUPLÉKIRÁLY AVAGY VENCEL, MIKOR VEENDSZ EL?

Énekes bohóság Weiner István kupléira egy részben

Zenés játék / 14 éves kortól / 75 perc szünet nélkül

Mélyen tisztelt és nagyérdemű, házas és házatlan, ifjú és örökifjú közönségünk! Összetrom-trom-trom-trom-trombitálunk boldog-boldogtalant erre a békebeli kabaréra, ahol Weiner István örökbecsű kupléiból mindenki megtalálja majd a kedvencét! A Győrei Zsolt – Schlachtovszky Csaba kettős – csirizelte Kuplékirály gyógyír szerelmi bánatra gyufaivás helyett, elkalauzol nászéjszakánkon és a frontvonalon egyaránt. Zongoraszó mellett kísérjék figyelemmel az epekedő Vencel és az utána epekedők sorsát, és meglátják, hogy az előadás után ott ragadnak a fejükben a dalok, és rendületlenül szólnak otthonaikban, a folyosón, az utcán, mint a gramo-gramo-gramofon!

Szereplők: Zongorista (Vencel): Jászberényi Gábor /Pincérnő (Micike): Lapis Erika / Kasszirnő (Amál): Kakasy Dóra /Úriasszony(Leokádia): Lapis Erika / Szobalány (Maris): Kakasy Dóra
Továbbá a Dunaújvárosi Bartók Táncszínház táncművészei.

Díszlet: Enyvvári Péter / Jelmez: Siegriest Cecília / Zenei korrepetitor: Tótin Katalin / Koreográfus: Vári Bertalan / Dramaturg: Balassa Eszter / Súgó: Szekeres Petra / Rendezőasszisztens: Siegrist Cecília

Rendező: Őze Áron

“Virtuális Színház”

Részletek

Dátum:
március 24
Időpont:
19:00 - 21:00
Bezárás