Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Virtuális Színház – Mikrokozmosz gyermekelőadás

március 21. 19:00 - 20:00

Virtuális Színház – Mikrokozmosz gyermekelőadás

Nem hagyjuk a várost kultúra nélkül!

Hozzuk ki a legjobbat ebből az átmeneti időszakból, ezért életre keltettük a “Virtuális Színházat”, ahol korábbi előadásainkat élvezhetik.

Március 21-én 19 órakor egy igazi családi programmal készítünk. Mikrokozmosz előadásunk fő célcsoportja a gyerekek. Előadásunkban Bartók Béla Gyermekdalok és Mikrokozmosz című műveinek újragondolt részleteivel, valamint kortárs költők gyerekverseivel keressük a kérdésekre a lehetséges válaszokat, ismerkedünk a világgal és kicsit önmagunkkal.

Online csatornánk: https://www.twitch.tv/bartokszinhaz

Jó szórakozást kívánunk, kérjük osszák meg, hogy minél többen tudják élvezni a kulturális muníciót!

BALASSA ESZTER – CSADI ZOLTÁN

MIKROKOZMOSZ

Zenés mesejáték / 6 éves kortól / 50 perc

Van kezem, lábam. Van hangom, tudok beszélni. Én én vagyok, te pedig te vagy. De ki is vagyok én? És ki vagy te? Milyenek a fiúk? És milyenek a lányok? A fiúk mindig rosszak, a lányok mindig jók? És miért ilyenek vagy olyanok? És milyen az, ha kistestvérünk lesz? Mi lesz anyu szeretetével? Elveszi, és a kistestvérnek adja? Vagy megsokszorozza és csak több lesz belőle? De szeretem én azt a másikat? És milyen az, ha nyaralunk vagy kirándulunk? Rengeteg kérdés, de hol van rá a válasz?

Előadásunkban Bartók Béla Gyermekdalok és Mikrokozmosz című műveinek újragondolt részleteivel, valamint kortárs költők gyerekverseivel keressük a kérdésekre a lehetséges válaszokat, ismerkedünk a világgal és kicsit önmagunkkal.

Szereplők: Tőkés Nikoletta / Siménfalvy Ágota / Kiss Attila / Gasparik Gábor

Súgó: Palkó Panka / Kellék: Siegrist Cecília / Asszisztens: Szekeres Petra
Zene: Cári Tibor / Koreográfus: Baczó Tünde / Dramaturg: Balassa Eszter

Rendező: Csadi Zoltán

A darabunkban szereplő versek írói: Bartos Erika, Kovács András Ferenc, Kukorelly Endre, Lackfi János, Petőcz András, Ranschburg Jenő, Schein Gábor, Tóth Krisztina.

“Virtuális Színház”

Részletek

Dátum:
március 21
Időpont:
19:00 - 20:00
Bezárás