CSAKIS EGYÜTT TEHETÜNK EGYMÁSÉRT, EZT VALLJA A BARTÓK KAMARASZÍNHÁZ

 

Kedves Nézőink, Barátaink!


Őze Áron, a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza igazgatója a mai napon rendkívüli társulati ülésen jelentette be: a színház a veszélyhelyzet feloldásáig teljesen bezár. Mint tudják – hiszen erről ugyancsak időben tájékoztattuk Önöket – március 12-étől már nem tartunk előadásokat, mától pedig a következő bemutatók próbáit is felfüggesztettük mindannyiunk egészségének védelme érdekében. A színház vezetése minderről egyeztetett Dunaújváros vezetésével. Társulatunk ebben a veszélyhelyzetben is szeretne segíteni a városnak, ezért felajánlottuk együttműködésünket a szociális és oktatási területen. Köszönjük a város vezetésének az eddigi felelős intézkedéseket is.
Színházunk is megkapta Fekete Péter kulturális államtitkár úr által jegyzett, a kulturális intézményekre vonatkozó felelős kormányzati javaslatokat. Ezeket mind megfogadjuk, betartjuk, és köszönjük a segítő figyelmet, gondoskodást.
Egyben köszönetet mondunk Nézőinknek a támogató szavakért, gesztusokért. CSAKIS EGYÜTT TEHETÜNK EGYMÁSÉRT, EZT VALLJA A BARTÓK KAMARASZÍNHÁZ.
Jegypénztárunk és közönségszervezésünk is zárva tart, de hétköznapokon 8 óra és 16 óra között elérnek minket telefonon (25/402 598) vagy a szervezes@bartokszinhaz.hu e-mail címen.


Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy figyeljék honlapunkat és Facebook-oldalunkat, ezeken a felületeken tájékoztatást adunk a friss eseményekről.
Az online felületünkön folytatjuk a virtuális színházi előadásokat, erről is folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.


Megértésüket és türelmüket köszönjük!❤️


Szeretettel:
a Bartók Kamaraszínház csapata