Jó adni! KARÁCSONYI CIPŐSDOBOZ AKCIÓ

 

A Bartók Színház is csatlakozik a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciójához. November 26-tól december 19-ig várjuk a cipősdoboznyi adományokat, de akár tartós élelmiszereket és állateledeleket is. A csomagok letehetők a színházunk portáján, az adományponton. Az összegyűlt ajándékokat főként helyi rászoruló családoknak fogjuk eljuttatni.

 

December 13-án tartottuk a cipősdoboz jótékonysági délutánunkat. Amelyre a Dunaújvárosi Szonáta Zeneművészeti Alapítvány és a Sándor Frigyes Zeneiskola Újévi Gálakoncertjének (január 14. ) főszereplője, Szentpéteri Csilla zongoraművész is ellátogatott, ő is hozott ajándékdobozt. Nagyon köszönjük!!! Őze Áron igazgató vette át, és tette a karácsonyfánk alá. Majd színészeink és munkatársaink olvastak fel mesét, verseket, Tótin Katalin kísért zongorán. Csodás délutánt töltöttünk együtt, jelmezeket próbálhattak a vendégeink, ajándékdobozokat díszítettünk, együtt, szeretetben. ❤️

 

 

Alább, képünkön Vivi szerepel (jobb oldal / Vivienne Kozmetika), aki kozmetikájában összegyűlt borravalókból és behozott ajándékokból állított össze dobozokat. Idén a DSZC Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégium tanulói örökbe fogadták a gyűjtőpontot és eddig több mint 30 dobozzal járultak hozzá, de még ígéretükhöz híven jönnek hozzánk. Köszönjük nekik és azoknak akik eddig is hozzájárultak az ünnepi csodához. Ne feledjétek még van idő december 19-éig várjuk a beérkező ajándékokat.

 

 

______________________________________________________________________________________________

 

December a Bartókban!

 

A Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza decemberben is számos meglepetéssel, kedvezménnyel várja szeretett közönségét. Egész hónapban 20% kedvezményes szabad bérlet és ajándékjegy akció, amelyhez a hagyományainkhoz híven a Jószolgálati Otthon gondozottjai által készített ünnepi jegytartót adunk. 

 
 

December 20-i tematikus napunkon pedig karácsonyi 50%-os kedvezményes áron válthat jegyet a Nem leszek a játékszered, a Gyerekrablás a Palánk utcában, A kis herceg, a Csipike és Kukucsi, az Illatszertár, a Hamlear, a Mario és a varázsló és a Jónás könyve című darabjainkra! Szerezze be nálunk karácsonyi ajándékát, a felét most mi álljuk!

 

 

Böngésszen naptárunkban: http://bartokszinhaz.hu/esemenyek/

 

______________________________________________________________________________________________

 

2022. első bemutatójára is elkezdtünk készülni!

 

Itt a tél, de mi már A tavasz ébredésére készülünk. Legalábbis színpadon. Ma tartottuk Frank Wedekind darabjának olvasópróbáját. Előbb Őze Áron igazgató és Csadi Zoltán művészeti igazgató, majd Ivanics Tamás, az előadás rendezője üdvözölte a csapatot. A tavasz ébredését januárban mutatjuk be a Stúdiótermünkben.

https://bit.ly/tavaszebredese


Szereplők:
Wendla – Fekete Ágnes
Menyus – Vrabecz Botond
Marci – Tóth Mátyás
Bergmann-né, Wendla anyja/Tanárnő – Marjai Virág
Gáborné, Menyus anyja/Tanárnő – Kovács Vanda
Gábor úr, Menyus apja/Igazgató/Álarcos úr – Jegercsik Csaba
Dramaturg: Szász Hanna
Zene: Bakk-Dávid László
Jelmez: Rákay Tamás


Fotó: Ónodi Zoltán

 

______________________________________________________________________________________________

 

Fenyődíszítés 🎄

 

Barátainkkal ünnepi díszbe öltöztettük szeretett színházunkat. Ünnepi akciónk keretében a december 6-i Gyerekrablás a Palánk utcában előadását általános és középiskolás osztályok kedvezményesen látogathatták. Utána az aulában közösen díszítették fel a fenyőt társulat tagjaival. Csodás pillanatok.

 

Az alábbi képen pedig “fényes munkatársunk”, György-Selmeczi Mercédesz éppen varázsol a színház aulájában. Mire legközelebb jönnek előadást nézni hozzánk, már ragyogunk. Köszönjük, Merci! És köszönjük az IldiDekornak, hogy ünnepivé tehetjük a színházat. ❤️🎄