11. Pozsonyi Piknik

Egyedüli vidéki színházként vettünk részt a 11. Pozsonyi Pikniken. A nagy sikerű rendezvény évek óta nagy tömegeket vonz be. A társulatoknak itt lehetőségük van bemutatni évaduk előadásait, fotózkodni lehet színészekkel, összegyűjteni kedvenceink aláírásait. A hömpölygő tömeg hamar megtöltötte Budapest belvárosi részét. Színpadi programok mellett a színházak is egyedi produkciókkal készültek. A Bartók Színház sátrában a Mosoly évadának előadásait ismertettük.

A fidelio színpadon Őze Áron a Bartók Színház igazgatója Jordán Tamással tartott közös Radnóti Miklós produkciót. A két kiváló művész csodálatos élményt adott át a hallgatóságnak.

A Bartók Táncszínház az idén ünnepli 20. születésnapját!  „Vári Bertalan teret ad saját és táncosai fantáziájának – változatos, nívós, mindvégig magas hőfokon pergő műsort állít színpadra. A táncosok számról számra bizonyítják sokoldalúságukat, kivételes mesterségbeli tudásukat. Variációk című előadásukkal zárta a 2019-es Pozsonyi Piknik a programjait a Rakpart Nagyszínpad.

 Variációk című előadásával zárták a Pozsonyi Pikniket a Bartók Színház Tánccsoportja