7. ÁDÁMOK ÉS ÉVÁK ÜNNEPE

2019. június 7-én 17 órakor kerül megrendezésre a Bartók Színházban a 7. Ádámok és Évák Ünnepe, melynek címe idén: avagy vásároljunk stílusosan.

A program célja, hogy a középiskolás diákoknak lehetőséget adjon a színpadi szereplés során más oldalról is megismerni a színház világát, míg a felkészítő pedagógusok a rendezés rejtelmeibe pillanthatnak be. A csoportok munkáját ez alkalommal is egy-egy színházi mentor segíti.

Idén nem egy komplett művet dolgozunk össze, hanem a stílusokkal játszunk: egy fiú és egy lány vásárlását láthatjuk különböző korok és stílusok szemüvegén keresztül.


Az előadás egyben egy verseny is. A zsűritagok – Szemán Béla, Kecskés Tímea és Palánki Hedvig – által odaítélt díjakon kívül az Önök kezében lesz a Lucifer Közönségdíj sorsa. Nézze meg előadásunkat, és döntsön, hogy melyik produkció volt a legstílusosabb.

És ha már megszavazta a leg-et, legyen Ön is nyertes!

Az előadás utáni szünetben egy kvízjátékra invitáljuk, ahol a „legebb” nézők között kisorsolunk egy darab ŐSZI BÉRLETET és két darab STÚDIÓBÉRLETET.

Ne feledje, egy esélye van, hogy megnézze a fellépőket, akik az Önök gyermekei, unokái, testvérei, osztálytársai, legjobb barátai és ősellenségei…. 🙂

Az est házigazdája: Csadi Zoltán
A program főrendezője: Dubai Péter