Túl az évad első premierjén!
Vastaps és hatalmas siker!

Szeptember 9-én lezajlott az évad első premierje, ami egy víg farsangi atrocitás volt, cím szerint: Vízkereszti Gritti, avagy a bőrre menő játék. A szerzők – Győrei Zsolt és Schlachtovszky Csaba – a színpadi humor nagymesterei. A történet 1532-ben játszódik, szellemes és szórakoztató darab őrületes alakításokkal és csodás ruhakölteményekkel, illetve egy nagy kérdéssel, miszerint: sikerül-e a művészet, a színház eszközeivel kormányzót buktatni? A történetből kiderül!

Az előadás közös produkció a Kőszegi Várszínházzal, az ősbemutatót is ott tartottuk nyáron – óriási sikerrel!

A Kőszegi Várszínház és a dunaújvárosi Bartók Színház közös produkciójának szerzői: Győrei Zsolt és Schlachtovszky Csaba. Az alkotók sikercsapata: Cselényi Nóra (jelmeztervező), Kovács Yvette Alida (díszlettervező), Palkó Panka (rendezőasszisztens), Karácsony Ágnes (dramaturg), és a darab rendezője: Őze Áron, színházunk igazgatója.

Tapsrendfotó a VÍZKERESZTI GRITTI premierjéről, és akiknek vastaps szólt: Fekete Linda, Jegercsik Csaba, Bede-Fazekas Szabolcs, Göttinger Pál, Ágoston Péter, Vízkeleti Zsolt és Alberti Zsófia. (Fotó: Ónodi Zoltán)

A VÍZKERESZTI GRITTI, avagy a bőrre menő játék következő előadásai:

október 19. szerda 19 óra

Jegyek online is válthatók: