Az évad második premierje:

BARTA LAJOS: SZERELEM

A hosszú perceken keresztül szűnni nem akaró vastaps után a hullámzó színházi függöny legördült a Szerelem tegnap esti bemutatója után. A közönség kezdte elhagyni a nézőteret, az alkotók közben a színpadon ünnepeltek még jelmezben. A nagy ölelések ideje volt ez. Ahogy Kerekes Éva – Szalaynét játssza – mondta később: “Nekem a dunaújvárosi próbaidőszak, az itt töltött idő, a találkozás új kollégákkal – a lelkek egymásba fonódása volt. Ez működteti az igazi színházat is. És ezt érzi meg a közönség egy jó előadásban. Ilyen a Szerelem.”

Szívébe zárta a város, a közönség ezt az előadást már tegnap. Rendkívüli siker volt.👏
A Szerelem (szerző: Barta Lajos) a Bartók Színház és a Szabadkai Népszínház Magyar Társulat közös produkciója. Rendező Czajlik József, a kassai Thália Színház igazgatója. Játsszák: Kerekes Éva, Őze Áron, Kalmár Zsuzsa, Magyar Zsófia, Grgity Niki, Kiss Attila, Vrabecz Botond, Jerger Balázs, László Csaba, Gasparik Gábor.

Várjuk Önöket szeretettel október 1-i, szombati 19 órási és október 28-i, pénteki 19 órési előadásunkra is!

A teljes stábról a képet Ónodi Zoltán készítette.

A darabról olvashatnak a FIDELIO.HU-n is.

A jegyek ára: 3000 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak: 2500 Ft

Előadás hossza: 2 óra 20 perc szünettel

Helyszín: Színházterem

Online jegyvásárlás: 

Tekintsék meg Youtube oldalunkon Czajlik Józseffel (a darab rendezője), László Csabával (Komoróczy szerepében), Kerekes Évával (Szalayné szerepében) és Őze Áronnal (Szalay úr szerepében) készült interjúinkat, akiket művészeti igazgatónk, Csadi Zoltán kérdezett.