Keserédes komédiával térünk vissza a színházba 🎭

Itt vagyunk újra! Nem csak virtuálisan. Ma este nagy örömmel mutathatjuk be – ugyan higiénés korlátozásokkal, ám végre közönség előtt a színház falai között – Háy János Utánképzés ittas vezetőknek című keserédes komédiáját, amelyet Sipos Imre rendezett. A több hónapos kényszerpihenő átformálta az évad terveit, de újra fellélegezhet a kultúra.

Tizenkét sors, három nap és egy csoportterápia-program. Az utánképzés lényege: őszintén kitárulkozni, elmondani, kik vagyunk, mit tettünk, mit tervezünk. Itt nincsenek különbek, mindenki egyforma.

Lezajlott a vészhelyzet utáni első premierünk. Mindenkire vigyáztunk. Ez még kezdés előtti fotó: a kulisszák mögött az Utánképzés ittas vezetőknek írója, Háy János és a darab rendezője, Sipos Imre. Barátok is ők ketten.  Köszönjük, hogy velünk vannak! 

Premiernap. Végre. Háy János Utánképzés ittas vezetőknek című darabját mutattuk be. Jöttek a nézők, vigyáztunk rájuk. És belestünk az előadás előtt a kulisszák mögé. Így készültünk mi… Nagyon köszönjük a közönségünk türelmét, szeretetét, az egymás iránti figyelmet. 

Szereposztás:

Csilla, pszichológus: Kovács Vanda

Anna, újságíró: Erdélyi Timi

Tünde, pszichológus: Szina Kinga

Bogi, műkörmös: Tőkés Niki

Réka, marketinges: Polgár Lilla

Márió, volt húskereskedő: Sipos Áron

Emil, belügyes: Jegercsik Csaba

Laci, közös képviselő: Szemán Béla

Tibor éjjel-nappalis: Géczi Zoltán

Sándor, építőmérnök: Őze Áron

Sanyi, vendéglős: Kiss Attila

Látvány: Matyi Ágota

Fénytervezés: Büki András

Súgó: Zsifkov Anita

Rendezőasszisztens: Palkó Panka

Rendező: Sipos Imre

Fotó: Ónodi Zoltán