A Firkin zenekar és a Bartók Színház büszkén jelenti:


Május 17-én megjelenik a FIRKIN zenekar Rumini Tükör-szigeten c. gyerekzene albuma, mely először az online felületeken (Youtube, Spotify, Apple Music, Deezer stb.) lesz elérhető, másnap – május 18-án – pedig fizikai formában is napvilágot lát!


(Borítóterv: Nagy Zoltán)


Május 18-án a 15 órás Rumini előadás után dedikálás a Firkin zenekarral és Berg Judit írónővel, amikor meg is tudjátok vásárolni a friss, ropogós CD-ket!

 

A zenekar így nyilatkozott a Facebook oldalukon:

“Nagy büszkeség ez nekünk, mert – bár végül ízig-vérig Firkin dalok születtek-, mégis jócskán ki kellett lépnünk a komfortzónánkból. Mind szövegben, mind hangszerelésben. És hát, ahogy mondani szokás, a gyerekek őszinték, így igazán felkötöttük a gatyánkat, hogy fel tudjunk nőni a feladathoz. Úgy érezzük, sikerült, és gyereknek, felnőttnek egyaránt szerethető Firkin-dalokat hoztunk létre. Mi, a sörről és whiskeyről éneklő írpunk zenekar.
Hálásak vagyunk, hogy megcsinálhattuk ezt a lemezt!”

 

 

A Rumini Tükör-szigeten írója, Berg Judit ezt írta:

“A musical alapjául szolgáló könyv talán a legösszetettebb Rumini regény. A kalandok közepette kibontakozik Rumini első szerelme, de szó esik a barátságról,  felnőtté válásról, önmagunk kereséséről és megtalálásáról is. A musical a regény mélységét megtartva egyszerre vidám, kalandos és vicces. A Firkin zenéje és dalszövegei csodálatosan illeszkednek a Rumini sorozat világához. Jó szívvel ajánlom ezt az albumot a Rumini történetek kedvelőinek és mindazoknak, akik jó zenére és tartalmas szórakozásra vágynak.”

 

Az új CD mellett megvásárolhatóak a RUMINI ajándéktárgyak, melyek fizetési módja: készpénz.
Az árakat és a termékeket az alábbi képen tekinthetitek meg: