Vidám ősz a Bartók Színházban

 

KÖZÖS EBÉD A KOLLÉGÁKKAL – KÉK HAMBURGERT ETTÜNK!


Az egész Bartók Színház csatlakozott ahhoz a városi kezdeményezéshez, amelyben korábban sportolók és városi köztisztviselők is részt vettek, és amely révén az Esőemberek Szüleinek Dunaújvárosi Egyesületét támogathattuk.  A kék bucis hamburgereket a Legendás Falatozóból rendeltük, ahol minden kék hamburger bevételéből az autizmussal és fogyatékkal élőket támogatják. A társadalmi felelősségvállalás fontos számunkra, de mi találtunk jobb szavakat erre: szeretet, figyelem. Ezt valljuk! 


 

A BARTÓK SZÍNHÁZAT CSAPATÉPÍTÉSRE HÍVTÁK!


A Bartók Színházat csapatépítésre hívták a Dunaújvárosi Kalandparkba. Másztunk, csúsztunk, kapaszkodtunk – olykor egymásba is -, lógtunk, egyensúlyoztunk, kibillentünk, majd vissza, voltunk pókasszonyok, pókférfiak, soha nem estünk el, és különben is szeretjük egymást. Ahogy a képeken is látszik, túléltük, és még élveztük is a bátorság- és erőpróbát. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk! Köszönjük, hogy mehettünk, nagyon jó volt!

 


TÖKFESZTIVÁLOZTUNK IS SZEPTEMBERBEN!

 

Ott voltunk a XVII. Tökfesztiválon Rácalmáson is, és egyszerűen minden tök jó volt, tök jól érezzük magunkat! A Bartók Színház szervezési bajnokcsapatából Adri és Marcsi várt mindenkit a tőlük megszokott hatalmas szeretettel. Ne feledjék, hogy Színházunkban elkezdődött az Egymásra Találás Évada, találjunk újra vissza egymáshoz, várjuk Önöket jobbnál jobb darabjainkra.