Ingyenes koncerttel indítjuk az októbert!

.

ÉN VAGYOK címmel tart közös koncertestet a Bartók Színház és az Alba Regia Szimfonikus Zenekar. Október 2-án vasárnap 19 órakor díjtalanul látogatható a színháztermünkben. A koncerten közreműködik: Csadi Zoltán, Németh Irma, Kurucz Gergely valamint a projekt kórusa. Vezényel: Ruff Tamás

.

(Bővebb információért kattinston a képre!)

 

Idézzük fel együtt a 60-a évek slágereit a Bartók Táncszínház és Kecskés Tímea, Siménfalvy Ágota duójával. Október 3-án 19 órakor játsszuk a Nem leszek a játékszered előadást.

 

Októberben több alkalommal is játsszuk a Vízkereszti Gritti című víg farsangi atrocitás  darabunkat. Egy költői lelkületű adószedő, egy szende cemende, egy szakácsnőnek öltözött szultán, aki mindemellett írnok és segédszínész, és a többi, vérbő figura csetlés-botlásában voltaképpen a magát festő színház parádézik nagy kedvvel és leleménnyel. A karneváli játék műfajához illően harsány karakterek, rohanó események, látványos fordulatok és a keserédes komikum egyszerre sodorják magukkal és szögezik székéhez a nézőt. 

 

Tekintse meg októberi és novemberi műsorainkat műsornaptárunkban!

 

A Bartók Táncszínház egy csodás táncelőadással készül, melynek a címe: KINIZSI PÁL.
A történetet Tatay Sándor művéből adaptálták színpadra!

Az előadás időpontjai:

október 15. szombat 15 óra (Hétvégi családi előadás)

november 9. szerda 19 óra (Őszi bérlet 3. előadása)

 

 

 

A szemfülesek azt is észrevehették, hogy Műsornaptárunkban már a NOVEMBERI előadásaink is feltöltésre kerültek! Várja Önöket egy különleges VUK táncelőadás, stúdiótermünkben a LOFT című egyfelvonásos kortárs komédia várja az érdeklődőket, míg sor kerül első Mikroszínpadi bemutatónkra is, mely egy csecsemőszínházi előadás, címe: CSEPPEK.

Időpontok és online jegyvásárlás: